Telegraph: Siirtyykö Gareth Bale Valioliigaan vaihtokaupan kautta?

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen paluu Valioliigaan näyttää päivä päivältä todennäköisemmältä. Real Madrid ei löydä walesilaiselle enää käyttöä ja haluaa päästä eroon tämän massiivisesta palkasta. Nyt neuvotellaan oletettavasti alhaiseksi jäävästä siirtokorvauksesta.

Balesta arvellaan kilpailevan lähinnä Manchester Unitedin ja Tottenhamin, joista viimeksimainittu on tiettävästi vahvemmilla. Telegraphin mukaan siirto Tottenhamiin saatettaisiin toteuttaa vaihtokaupalla.

Pelaaja, jota huhutaan osaksi vaihtokauppaa, on Englannin maajoukkuepelaaja Dele Alli. Telegraphin mukaan Real Madrid suunnittelisi lainaavansa Balen Tottenhamiin ja sitoutuisi maksamaan 50 prosenttia hänen palkastaan. Jos Tottenham suostuisi päästämään Allin Madridiin, maksaisi espanjalaisseura hänen palkkansa kokonaan.

Kyseisellä järjestelyllä Tottenhamilla olisi varaa Balen jättipalkkaan. Auki on yhä, mitä molemmat pelaajat tekisivät kauden päättyessä. Mahdollisista osto-optioista Telegraph ei puhu, vaan miesten tulevaisuuden sanelisivat esitykset alkaneen kauden aikana.

– Gareth rakastaa Spursia edelleen, Balen agentti Jonathan Barnett totesi haastattelussa.

– Me (Spurs, Real Madrid ja Balen edustajat) keskustelemme. Hän haluaa Tottenhamiin.

Real Madrid ja Tottenham neuvottelevat myös laitapuolustaja Sergio Reguílonin tilanteesta. Reguílonin arvellaan siirtyvän Tottenhamiin pysyvällä siirrolla.

Telegraph kertoo Tottenham-pomo Daniel Levyn olevan erittäin innostunut mahdollisuudesta saada Gareth Bale takaisin entiseen seuraansa Tottenhamiin. Hän haluaa silti vielä varmistaa, että noin suuren kaliiperin siirto sopii myös manageri José Mourinholle.

Bale siirtyi Tottenhamista Real Madridiin kesällä 2013 silloisella ME-summalla 100 miljoonalla eurolla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.