Diego Simeonen 17-vuotias poika Giuliano Simeone allekirjoitti torstaina ammattilaissopimuksen Atléticon kanssa.

Joulukuussa 18 vuotta täyttävä Simeone siirtyi Atléticon organisaatioon River Platesta vuosi sitten. Simeone pelasi aluksi Atléticon Juvenil B -juniorijoukkueessa ja nousi kesken kauden Atlético Madrileñon riveihin.

Kärkenä pelaava Simeone oli luonnollisesti onnellinen allekirjoitettuaan uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen.

– Olen hyvin onnellinen päästyäni tekemään urani ensimmäisen ammattilaissopimuksen Atléticon kanssa. Pääsen jatkamaan kehitystäni, Simeone totesi sosiaalisessa mediassa.

Diego Simeonella on kolme poikaa, joista jokainen pelaa ammatikseen jalkapalloa. Giovanni Simeone edustaa Serie A:ssa pelaavaa Cagliaria ja iski viime kaudella 12 maalia. Gianluca Simeone pelaa Espanjassa UD Ibizan riveissä.