Barcelonan maalivahtitilanne on alkukaudella haastava.

Marc-André ter Stegen on sivussa marraskuulle saakka polvioperaationsa seurauksena. Neto on siten Barcelonan ykkösmaalivahti alkukaudella.

Tuttosportin mukaan AC Milan on siitä huolimatta kiinnostunut Netosta, ja haluaisi lainata brasilialaisvahdin alkavaksi kaudeksi. Neton rooli AC Milanissa olisi niin ikään varamaalivahti Gianluigi Donnarumman takana.

Sportin mukaan on äärimmäisen epätodennäköistä, että Barcelona päästäisi Neton lähtemään vielä tämän siirtoikkunan aikana. Neto saapui vuosi sitten Barcelonaan ter Stegenin taakse kakkosvahdiksi, ja jäi päättyneellä kaudella olemattomalle vastuulle.

Neto halusi poistua Barcelonasta ennen koronaviruspandemiaa, ja maalivahdin nimi on esiintynyt siitä lähtien toistuvasti siirtohuhuissa.