[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Sisällysluettelo” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653224198{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_custom_heading text=”Viime kausi” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653239164{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Huesca palasi viime kaudeksi La Ligasta Segundaan. Huesca lukeutui viime kaudella nousijasuosikkeihin, ja lopulta joukkue myös voitti koko sarjan.

Huescan pelaajamateriaali oli yksi sarjan parhaista ja siltä se näyttikin pelikenttien puolella. Seuraan mielenkiintoisten käänteiden jälkeen saapunut Shinji Okazaki viimeisteli kauden aikana komeat 12 täysosumaa ja oli nostamassa aragonialaisseuraa takaisin pääsarjaan. Tammikuussa Huescaan saapunut Rafa Mir antoi kevätkaudella Okazakille tulivoimaa ja ampui yhdeksän maalia kauden toisella puoliskolla.

Syyskaudella Huesca ei kyennyt pysymään sensaatiomaisen kauden avauspuolikkaan pelanneen Cádizin kintereillä, mutta jos Cádiz suli toden teolla kevätkaudella, ei samaa voi sanoa Míchelin suojateista. Huesca pelasi tasaisen kauden, eikä kärsinyt kertaakaan suuremmista notkahduksista.

Míchelin luotsaaman joukkueen suurin vahvuus oli sen keskikentän pohjapelaajat. La Ligasta tutut Pedro Mosquera ja Mikel Rico pelasivat keskikentän pohjaparina loistavan kauden ja olivat suuressa roolissa sarjanousun saavuttamisessa. Míchel peluutti kaksikkoa käytännössä läpi kauden, ja peliajan puutteesta edellisissä seuroissaan kärsineet Mosquera ja Rico pääsivät pelaamaan Huescassa sydämensä kyllyydestä.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – lähteneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653254876{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Serdar Gürler (oh, 28, Antalyaspor)

Huesca osti Gürlerin kaksi vuotta sitten Osmanlisporista 2,5 miljoonan euron kaupassa. Vain puoli vuotta myöhemmin Gürler lainattiin takaisin Turkkiin 1,5 vuodeksi. Viime kaudella vastuuta tuli runsaasti, ja Gürler iski ihan hyvät tehotkin (7+6). Kausi kuitenkin päättyi polvivammaan, ja Gürler myytiin pysyvästi Antalyasporiin. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen.

Dani Escriche (kh, 22, Elche, laina)

Pelasi viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Huescan tapaan pääsarjaan nousseen Elchen riveissä. Myös ensi kausi sujuu Elchen paidassa, minkä jälkeen edessä on ainakin alustavasti paluu Huescaan.

Jordi Mboula (lh, 22, palasi lainalta AS Monacoon)

Saapui tammikuussa lainalle AS Monacosta, mutta jäi pieneen rooliin, eikä saanut mitään merkittävää aikaan. Lainasopimus umpeutui ja espanjalainen palasi AS Monacoon. Ei voi pitää pahana menetyksenä.

Miguelón (op, 24, palasi lainalta Villarrealiin)

Miguelónin menettäminen tuntuu. Oli etenkin alkukaudella isossa roolissa ja pelasi lopulta 28 ottelua Huescan paidassa. Palasi kauden päätteeksi Villarrealiin, josta hänet on jo ehditty lainata alkavaksi kaudeksi Espanyoliin.

Dani Raba (oh, 24, palasi lainalta Villarrealiin)

Toinen suht kohtuullinen Villarreal-laina. Alkukaudella Raba sai hyvin vastuuta, mutta kauden edetessä penkki ja jopa katsomo tulivat tutuiksi. Pelasi lopulta 24 ottelua tehoin 5+1.

Cristo González (kh, 22, palasi lainalta Udineseen)

Criston Huesca-pesti jäi pettymykseksi. Kuva: Getty

Saapui Huescaan viime kesänä lainalle kovin odotuksin, mutta ei kyennyt nappaamaan avauskokoonpanon paikkaa. Pääsi kauden aikana vain 13 kertaa avaukseen, vaikka lähtökohtaiset odotukset olivat sitä luokkaa, että viime kauden piti olla todellinen läpimurtokausi. Lainasopimus päättyi ja kärki palasi Udineseen.

 

 

Josué Sá (kp, 28, palasi lainalta Anderlechtiin)

Sá oli melko merkittävä osa Huescan sarjanousua viime kaudella. 27 ottelussa peliminuutteja kertyi yhteensä 2204. Jollain tapaa Sán lähtö pitäisi paikata, tällä hetkellä kun Huescan kokoonpanossa on vain kolme varsinaista topparia.

Cheick Doukouré (pkk, 27, palasi lainalta Levanteen)

Tämä on surullinen tarina. Kauden alkupuolisko meni ohi polvivamman vuoksi. Toivuttuaan Doukouré istui hetken katsomossa. Sitten tuli lihasvamma ja sen jälkeen koronatauko. Kesä-heinäkuussa Doukouré pääsi pelaamaan neljässä ottelussa, kunnes akillesjänne repesi. Tämän hetken tietojen mukaan Doukourélta jää väliin koko alkava kausi.

Toni Datkovic (kp, 26, palasi lainalta Lokomotivaan)

Pelasi niissä otteluissa, joissa toinen lainattu toppari Josué Sá ei pelannut. Sai vyölleen yhteensä 19 ottelua. Kuten jo aiemmin sanottu, Sán ja Datkovicin lainapestien päätyttyä Huescan toppariosastolla on ammottava aukko.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pelaajasiirrot – saapuneet” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653266345{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Pablo Insua (kp, 26, Schalke)

Insua on pelannut edelliset kaksi kautta Huescassa lainalla Schalkesta. Huesca hankki topparin itselleen, eikä siirtosummaa kerrottu julkisesti. Jäi viime kaudella käytännössä olemattomalle vastuulle Míchelin alaisuudessa. Taistelee avauskokoonpanon paikasta alkavalla kaudella.

Andrés Fernández (mv, 33, Villarreal)

Andrés Fernández tuo kokemusta sarjanousijan maalille. Kuva: Getty

Siirtyi Huescaan Villarrealista kolmivuotisella sopimuksella. Ei saanut peliaikaa Sergio Asenjon takana, joten päätti vaihtaa maisemaa ja taistelee Huescassa ykkösvahdin paikasta. Fernández on edustanut urallaan muun muassa Portoa ja Osasunaa, josta vahti muistetaan parhaiten. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuudessa.

 

 

Kike Hermoso (kp, 20, Ejea)

Nuori toppari, joka tuli Huescaan yhteistyöseura Ejeasta. Jo viime kaudella joka pelasi viime kaudella pelasi Huescassa kolme peliä, mutta suuri osa kaudesta vierähti Ejean matkassa Segunda B:ssä. Hermoso on tässä vaiheessa Huescan kolmostoppari (koska enempää ei ole). Lisää laatua on siirtomarkkinoilta saatava.

Jonathan Toro (pk, 23, palasi lainalta Tondelasta)

Viime kauden piilokärki pelasi lainalla Portugalissa. Vastuuta kyllä tuli (32 ottelua), mutta tehoja ei juurikaan (1+3). Vaikea nähdä, että tehoja tulisi erityisen paljon Portugalin pääsarjaa kovemmassa La Ligassa.

Aleksandar Jovanovic (mv, 27, palasi lainalta Deportivo La Coruñasta)

Paha mennä sanomaan, millaisia suunnitelmia Huescalla on Jovanovicin varalle. Seura osti serbimaalivahdin tanskalaisesta Aarhusista kaksi vuotta sitten. Viime kauden alkupuoliskon Jovanovic pelasi lainalla Aarhusissa ja jälkimmäisen puoliskon Deportivo La Coruñassa. Aarhusissa Jovanovic oli ensin avauksessa, mutta vastuu loppui kuin seinään kuuden pelatun ottelun jälkeen. Deporissa Jovanovic pääsi pelaamaan vain yhden ottelun. Huescassakaan vastuuta ei ole luvassa, joten Jovanovic lähetettäneen jälleen jonnekin muualle.

Joaquín Muñoz (vh, 21, palasi lainalta Mirandésista)

Muñoz siirtyi Huescaan Atlético Madridista vuosi sitten. Syksyn 21-vuotias laitahyökkääjä oli Huescan matkassa, mutta vastuuta ei tullut käytännössä yhtään. Kevätkaudella Muñoz pääsi pelaamaan ihan reilustikin, kun hänet lainattiin Mirandésiin. On hyvin mahdollista, että Muñoz lähetetään täksikin kaudeksi lainalle, jotta kehitys jatkuisi.

Jaime Seoane (kk, 23, palasi lainalta Lugosta)

Seoanen tarina on hyvin vastaava kuin Muñozilla. Keskikenttämies ostettiin Huescaan vuosi sitten Real Madrid Castillasta. Syksyllä ei tullut vastuuta Huescan paidassa, joten Seoane lainattiin – onnistuneesti – Lugoon. Seoanenkin kohdalla laina jonnekin muualle tullee kysymykseen vielä tämän siirtoikkunan aikana.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_custom_heading text=”Valmennus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653280392{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]• Manageri: Míchel
• Avustava valmentaja: Salvador Fúnez
• Maalivahtivalmentaja: Adrián Mallén
• Fysiikkavalmentaja: David Porcel

Huesca voitti Segunda Divisiónin 70 pisteellä, mutta paljon on muuttunut huonompaan suuntaan kesän aikana. Joukkueessa vilisi paljon viihdyttäviä nuoria lainapelaajia, mutta lainat ovat päättyneet ja jotain pitäisi keksiä. Joukkueen runko Segundassa on mennyttä.

Tämä tarkoittaa, että todella paljon peliminuutteja sekä laatua katoaa joukkueesta. On tietenkin mahdollista, että joku lainapelaajista nähdään ensi kaudella Huescan riveissä La Ligassa, mutta mitään takeita siitä ei ole. Itse asiassa Sergio Gómez palaa seuraan vuoden mittaisella lainalla, johon sisältyy osto-optio.

Valmentaja Michél hyödynsi Segundassa enimmäkseen 4-3-3-muotoa, ja Huesca lukeutui heittämällä sarjan viihdyttävimpiin joukkueisiin. Joukkueen maaliodottama 1.77/p90 oli sarjan toiseksi korkein. Huscan xGA (maaliodottama vastaan) oli niin ikään sarjan parhaita (1.30/p90), ja Huescan maaliodottaman erotus oli sarjan toiseksi paras Rayo Vallecanon jälkeen.

Huescan erotus oli 0.47 plussalla per ottelu, joten asioita on tehty oikein. Huescan nousua voi pitää ansaittuna. Miten Rayo Vallecano onnistui sijoittumaan seitsemänneksi, on sitä vastoin käsittämätöntä.

Toinen positiivinen detalji on, että Huesca oli numeroiden valossa sarjan paras kotijoukkue. Kotiottelussa loi joukkue maaliodottamaa keskimäärin melkein kahden maalin verran ja omiin joukkue päästi maaliodottamaa ainoastaan 1.15 maalin verran keskimäärin. Tästä trendistä on ehdottomasti pidettävä kiinni, jos joukkue mielii kerätä pisteitä La Ligassa.

Michél on hyvä valmentaja varsinkin Segundan mittarilla. Huesca pelasi iloista jalkapalloa, käänsi peliä nopeasti ja joukkueella oli usein kolme-neljä pelaajaa vastustajan boksissa ja useita sen tuntumassa. Leicesteristä tuttu hyökkääjä Shinji Okazaki jatkaa joukkueessa, mikä on äärimmäisen tärkeää.

Okazaki on todella työteliäs pelaaja ja hänen liikkeensä on erinomaista. Okazaki sitoo usein pelaajia itseensä, vapauttaen tilaa myös muille. Wolvesin omaisuutta oleva ja kesken kauden tulleen Rafa Mirin laina jatkuu kuitenkin ensi kesään saakka, mikä on todella merkittävä asia Huescalle.

Mir teki loppukaudesta yhdeksän maalia ja keräsi tililleen yhden maaliin johtaneen syötön. Hän nappasi tililleen maalikontribuution keskimäärin 105 minuutin välein. Okazakin ja Mirin tukena on konkari David Ferreiro, joka luo uskomattoman määrän tilanteita ja on loistava erikoistilanteiden antaja. Saldona oli yhdeksän syöttöä Segundassa.

On vielä liian varhaista sanoa sen suuremmin Huescan ja Michélin lähestymistavasta taktisesti La Ligaa ajatellen. Osin se johtuu muutoksista vastustajan laadussa ja osin isoista muutoksista omassa materiaalissa. Joitain vertauksia voi varmasti vetää Míchelin aikaan Rayo Vallecanon peräsimessä, kun seura nousi La Ligaan hänen alaisuudessaan ja myös putosi välittömästi.

Segundassa Huecan pelityyli oli dominoiva ja suosituin formaatio oli 4-3-3-muoto. Iso osa peliä perustui suunnanmuutoksiin ja aktiivisiin laitapakkeihin. Rayon aikana käytetyin formaatio oli 4-2-3-1-muoto. Hän aloitti samalla struktuurilla La Ligassa, mutta joutui muuttamaan lähestymistapaansa kauden mittaan. Muoto vaihtui ensin 4-1-4-1:ksi ja myöhemmin kolmen topparin alakerraksi kauden aikana.

Menneisyys paljastaa usein tietoa tulevasta, joten saatavilla olevaa tietoa ei kannata jättää täysin huomioimatta. Kaudella 2017-18 voitti Rayo Vallecano Segundan Huescan tapaan ja nousi La Ligaan. Pisteitä kertyi mainiot 76 kappaletta. Rayo keräsi siis hieman enemmän pisteitä kuin Huesca, teki 12 maalia enemmän ja päästi kuusi maalia enemmän.

La Ligassa kaudella 2018-19 Michélin valmentama Rayo jäi viimeiseksi sarjassa. Rayo Vallecano alisuoritti samalla omaan pisteodottamaansa verrattuna eniten koko sarjassa. Pisteitä tuli kasaan 32, mutta pisteodottaman valossa niitä olisi pitänyt kertyä 43. Toivottavasti tällä kertaa on enemmän onnea matkassa. Pisteodottaman valossa Rayo oli lopulta sarjan 16. paras joukkue, joten historia olisi voinut näyttää hyvin erilaiselta otteiden perusteella.

Tämä on aina uhka nousijoita analysoidessa. Vastustajien sekä pelaajien taso nousee merkittävästi. Yleensä menestysresepti on ollut erinomainen puolustus, kuten Granadalla oli jo Segundassa kaudella 2018-19. Sama pätee Valioliigassa, kun ajatellaan Wolvesia tai Sheffieldia. Poikkeuksia toki on, mutta kollektiivinen voima, varsinkin puolustussuuntaan on yleensä ollut vastaus. Mielestäni Huescan ja Rayon tilanteet muistuttavat monella tapaa toisiaan.

Joukkueet pelasivat melkein poikkeuksellisen herkullista jalkapalloa Segundassa ja peli oli molemmilla äärettömän viihdyttävää. Nopeaa pallon liikuttamista, suoraviivaisuutta, keskityksiä ja paljon miehiä boksiin. Huesca on esiintynyt edukseen kesän harjoitusotteluissa, mutta harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita. Vastustajien tekninen sekä taktinen osaaminen kasvaa merkittävästi La Ligassa ja sitä kautta negatiivisten suunnanmuutosten merkitys korostuu.

Huescalla on hieman vuotanut topparin ja laitapakin välissä, mikä olisi syytä korjata ennen kauden alkua. Vastustajia ei voi myöskään päästää hyökkäämään tilaan. Vallecano päästi esimerkkinä 22 maalia enemmän La Ligan 38 ottelussa kuin Segundassa 42 ottelussa. Aikaisempia numeroita ei pidä siis peilata aivan liikaa.

Erona Huescassa on, että vaikka Michélin aktiivinen pelitapa on säilynyt, on muoto tai struktuuri muuttunut hieman. 4-3-3-muoto antaa ehkä hivenen enemmän tasapainoa ja mahdollisuuksia. Huolestuttavaa on toki, että puolustuksen runko menee täysin uusiksi.

Michél pyrkii jättämään 3+1 pelaajaa puolustamaan negatiivisia suunnanmuutoksia, mutta aina se ei tietenkään onnistu. Osan pelisysteemin saloista paljastaa todella kokeneen 35-vuotiaan keskikentän Mikel Ricon tehotuotanto Segundassa. Mikel Rico keräsi tililleen seitsemän maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä. Rico nousee yleensä aktiivisesti täyttämään boksia, ja hän löytyy usein vapaana syötöllä takaviistoon. Pelaajat hänen yläpuolellaan hyökkäävät aktiivisesti maalille, mikä jättää tilaa taakse.

Rico täyttää kuitenkin 36 vuotta marraskuussa ja nähtäväksi jää, miten hän kykenee suoriutumaan läpi kauden La Ligan vauhdissa. Segundassa hän avasi 40 ottelua ja pelasi kaikissa 42 ottelussa, mikä on hyvä merkki. Kuormitus keholle kasvaa kuitenkin merkittävästi.

Miguelónin pelatessa alakertaan jäi puolustamaan suunnanmuutoksia käytännössä kaksi topparia, alin pelaaja keskikentän kolmikosta sekä vasen laitapakki. Ongelmana on, että ajoittain alhaalla on vain 2+1 pelaajaa.

Toinen negatiivinen huomio on, että ajoittain on tilaa niin paljon, että alimmat pelaajat joutuvat korkean riskin valintatilanteisiin. Molemmat kasit hyökkäävät yleensä suoraan kohti boksia tai sen tuntumaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on siis näillä eväillä luvassa. Lähestymistapaa on kuitenkin kunnioitettava, sillä yksi voitto vastaa kolmea tasapeliä sarjataulukkoa ajatellen.

Huesca on todella pelaava ja aktiivinen joukkue. Koska pelitapaan kuuluu heittää paljon miehiä eteenpäin, tarkoittaa se myös useaa voitettua palloa ylhäällä. Huesca pyrkii myös espanjalaiseen tapaan pelaamaan alhaalta maata pitkin, mutta virheiden sattuessa ei puolustuksella ole usein suojaa tai tukea. Struktuuri on todella hyökkäävä.

Keskikentillä on myös tärkeä rooli systeemissä ja heiltä vaaditaan todella kovia juoksumääriä. Usein repiviä sellaisia. Joukkueen aggressiivisen lähestymistavan ja aggressiivisten keskikenttien takia korostuvat taktiset rikkeet.

Huescan puolustuslinja sekoilee myös ajoittain urakalla, sillä pelisysteemi on hyökkäysorientoitunut eikä tietynlaista varmuutta ole aina saatavilla alaspäin. Tästä johtuen puolustuksen rungon erkanemisella ei välttämättä ole niin suuresti väliä. Miguelónin poissaolo kuitenkin sattuu.

Tilanteet tapahtuvat usein kuin tyhjästä alakerrassa, ja keskikentät saattavat olla väsyneitä eivätkä jaksa merkata loppuun asti. Kommunikaatiossa on myös tekemistä. Joukkueen erikoistilanteet olivat Segundassa kuitenkin todella laadukkaita. Jos Huesca mielii säilyä sarjassa, tarvitsee se ”helppoja” maaleja näistä.

Tärkein kysymys lienee, tinkiikö Míchel periaatteistaan? Virheistä rokotetaan armottomasti La Ligassa, mutta sama pätee pelkuruuteen. Vaikuttaa siltä, että Míchel on periaatteiden mies, joten viihdyttäviä hetkiä on luvassa molempiin suuntiin. Joukkueen on paikattava useita pelaajia rosterissaan ja ikääntyvä keskikenttä kaipaa leveyttä. Olennaista on myös, miten kausi lähtee rullaamaan.

Jos tuloksia tulee heti alussa, luo se lisää uskoa pelitapaan ja antaa ylimääräistä energiaa, sitoutumista sekä uhrautumista. Jos alkukaudesta tulee tappioita ja ennen kaikkea rumia tappioita, tappaa se uskon äkkiä ja panee valmentajan muuttamaan strategiaansa. Tässä on aina omat riskinsä niin sanotussa herkässä tilassa. Rafa Mir ja Shinji Okazaki takaavat kuitenkin erinomaisen hyökkäysuhan, ja keskityksiä satelee aktiivisesti boksiin. Keskikenttä tukee perässä.

Putoaminen on ehdottomasti todennäköisin skenaario näillä eväillä. Toivottavasti Huesca siinä tapauksessa kaatuisi saappaat jalassa. Jos pelityyli on sama kuin Segundassa, tuo se kauan kaivattuja uusia tuulia sarjaan. Huesca on joka tapauksessa heittämällä kiinnostavin joukkue nousijoista.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_custom_heading text=”Tärkein pelaaja – Jorge Pulido” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1598517491010{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Jorge Pulido on Huescan puolustuksen ehdoton johtohahmo ja joukkueen itseoikeutettu kapteeni. Pulido on edustanut Huescaa kolmen kauden ajan, joihin mahtuu jo kaksi sarjanousua, eikä se ole sattumaa.

Luonnollisesti Pulido jää Okazakin ja Rafa Mirin varjoon näkyvyydessä, mutta Atlético-kasvatin rooli on koko joukkueen tärkein. 29-vuotias Pulido on noussut vuosien saatossa Segundan kärkitopparien joukkoon. Fyysisesti vahva kaksinkamppailupelaaja tunnetaan hyvänä pääpelaajana, joka kykenee myös avaamaan peliä.

Pitää paikkansa, ettei pallollinen peli kuulu itsessään Pulidon vahvuuksiin ja se lienee suurin syy siihen, ettei Atléticossa aikoinaan Eurooppa-liigan ja Copan mestaruutta juhlinut toppari ole koskaan noussut kukkaan pääsarjatasolla. Päävalmentaja Míchel tiedostaa sen, minkä takia Pulido pelaa yleensä pallollisesti laadukkaamman topparin vierellä.

Pulido kantaa alkavallakin kaudella suurinta vastuuta Huescan alakerrassa, ja Míchel kykenee luottamaan toppariinsa tilanteessa kuin tilanteessa. Toissa kaudella Pulido oli yksi Huescan harvoista onnistujista La Ligassa, vaikka kausi päättyi putoamiseen. Ei yllättäisi, jos tällä kaudella nähtäisiin samankaltainen tarina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Arvio” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653310613{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]Sija: 18

Vaikka Huesca on menettänyt ison osan lainapelaajien rungostaan, on pelisysteemi selkeästi paras nousijoista. Joukkueen maaliodottaman erotus oli Segundan toiseksi paras Rayo Vallecanon jälkeen, ja kyseessä on ehdottomasti viihdyttävin nousijajoukkue.

Valmentaja Michél on todella hyökkäysorientoitunut valmentaja ja pelitapaan kuuluu aggressiivinen vastustajan boksin täyttö. Joukkue kääntää myös peliä nopeasti ja suoraviivaisesti. Molemmat hyökkäävät keskikentät Mikel Ricon johdolla hyökkäävät jatkuvasti eteenpäin vastustajan boksiin tai sen tuntumaan. Usein keskityspalloissa on 3-5 pelaajaa boksissa.

Huesca tulee tarjoamaan viihdettä sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita molempiin päätyihin. Realistisesti taistelee joukkue sijoista 16-19. Joukkue kaipaa kuitenkin vahvistuksia kesällä. Mutta. Jos pelitapa säilyy samana kuin Segundassa, tuo se uusia tuoreita tuulia sarjaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_custom_heading text=”Ihanneavaus” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653325855{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Kokokoonpanolista” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1597653341140{background-color: #000000 !important;}”][vc_column_text]

[table id=149 responsive=”collapse”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]