Barcelonan maalitykki Luis Suárez on lähellä siirtoa Juventukseen. La Gazzetta dello Sportin mukaan uruguaylaishyökkääjä ja Juventus ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen yksityiskohdista.

Suárezille ollaan kaavailemassa sopimusta, jolla pelaaja nettoaa kaudesta 10 miljoonaa euroa, saman verran kuin mies tienaa Barcelonassa. Lisäksi Juventus maksaisi viiden miljoonan allekirjoitusbonuksen.

Ajax pyytää Suárezia malttamaan

Niin ikään Suárezin kannoilla oleva hollantilaisjoukkue Ajaxin johtoportaaseen kuuluva Marc Overmars pyytää hyökkääjää odottamaan ennen kuin laittaa nimeään papereihin. Sportin mukaan Overmars on ilmoittanut Suárezille Ajaxin valmistelevan houkuttelevaa tarjousta.

Ajax on saamassa muhkean tilipussin Donny van de Beekin odotetusta Manchester United -siirrosta, mikä antaisi hollantilaisille pelimerkkejä hyvän tarjouksen tekemiseen.

Suárez ja Barcelona neuvottelevat vielä hyökkääjän poistumisesta. Mikäli katalonialaisseura suostuu luopumaan tähdestään ilmaiseksi, Ajax pystyy tarjoamaan hänelle samaa palkkaa kuin Barcelona on tähän mennessä maksanut. Siirtokorvaukseen hollantilaisseuralla ei kuitenkaan riitä varat.

Sportin mukaan Ajax kaavailee Suárezille kahden vuoden sopimusta, jonka jälkeen uruguaylainen siirtyisi MLS:ään lopettelemaan uraansa.

Suárez nousi jalkapallomaailman tietoisuuteen tehtailuaan maaleja Ajaxissa vuosina 2007-2011. Hän paukutti amsterdamilaisseuran paidassa 111 maalia 159 ottelussa ennen kuin hän siirtyi Liverpooliin.