James Rodríguezin odotetaan poistuvan Real Madridista seuraavien viikkojen aikana.

29-vuotias kolumbialainen jäi täysin olemattomalle vastuulle päättyneellä kaudella, eikä suostunut edes olemaan mukana Real Madridin kokoonpanoissa koronatauon jälkeen, sillä olisi joka tapauksessa istunut penkillä ottelut alusta loppuun.

James käväisi Marcan haastattelussa, ja puhui tulevaisuudestaan.

Jamesin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten Real Madridin on myytävä James tässä siirtoikkunassa saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

– Minäkin haluaisin tietää, minne siirryn. Siinä saattaa mennä vielä päiviä tai viikkoja, jotta saan tietää sen. En totta puhuen tiedä, minne olen siirtymässä. Haluan siirtyä sinne, missä pääsen pelaamaan, voin olla onnellinen ja tunnen itseni rakastetuksi. Me pelaajat olemme tottuneita siirtoihin, joten se ei ole ongelma, James sanoi.

– On hyvin turhauttavaa jäädä ilman peliaikaa. Tiedän, että minulla on riittävästi taitoa pelata jatkuvasti. Muiden ihmisten vuoksi en kuitenkaan pääse pelaamaan, joten se on turhauttavaa. Jos olisin huono pelaaja, ymmärtäisin sen. Olen silti hyvin voitontahtoinen pelaaja, joka haluaa pelata aina.