Barcelona on tänä kesänä valmis myymään jopa 12 pelaajaa, kertoo Marca.

Blaugrana haluaa luopua ylijäämäpelaajistaan ja kerätä rahaa uusia vahvistuksia varten. Barcelonan toivehankinta kesän siirtoikkunassa on Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez. Argentiinalaiskärjellä oli sopimuksessaan 111 miljoonan euron ulosostohinta, johon Barcelonalla ei ole varaa, mutta aiemmin tässä kuussa tuo klausuuli vanheni. Inter voi siis vapaasti pyytää 22-vuotiaasta Martínezista vielä isompaa summaa.

Barcelona on valmis luopumaan Netosta, Nélson Semedosta, Samuel Umtitista, Junior Firposta, Ivan Rakitićista, Arturo Vidalista, Ousmane Dembéléstä ja Martin Braithwaitesta sekä Carles Aleñásta, Rafinha Alcântarasta, Jean-Clair Todibosta ja Philippe Coutinhosta, jotka ovat ovat pelanneet tällä kaudella muualla lainalla.

Kataloniassa tiedetään, että Barcelona ei todennäköisesti pääse eroon kaikista pelaajista tänä kesänä, mutta osaa heistä se on valmis tarjoamaan myös vaihtokaupoissa toisille seuroille. Tämän uskotaan olevan Barcelonan taktiikka myös Martínezin tavoittelussa.

Vaikeimmat myytävät ovat todennäköisesti korkeapalkkaiset Coutinho ja Dembélé, joista Barcelona halua hyvän hinnan. Barcelona käytti itse kyseisen kaksikon hankkimiseen lähes 300 miljoonaa euroa.