Atlético Madridin apuvalmentaja Nelson Vivas vahvistaa, että seura tarkkailee argentiinalaisen River Platen hyökkääjää Rafael Santos Borréa.

Santos Borré, 24, edusti Atlétia jo vuosina 2015-2017, mutta hän ei ikinä debytoinut madridilaisjoukkueessa. Kolumbialaiskärki lainattiin ensin takaisin kotimaahansa entiseen seuraansa Deportivo Caliin ja sitten Villarrealiin.

Kesällä 2017 River Plate hankki hänet riveihinsä, mutta Atléti omistaa yhä osuuden hänen pelaajaoikeuksistaan, joidenkin lehtitietojen mukaan jopa 50 prosenttia. Viime kaudella Santos Borré viimeisteli 21 ottelussa yhteensä 13 osumaa

Santos Borrén on jo aiemmin huhuttu palaavan Espanjaan ja Atlétiin, mutta siirto ei ole toteutunut. River Platen seurapresidentin Enzo Francescolin mukaan madridilaiset tavoittelivat Santos Borréa viime tammikuussa, mutta kolumbialaiskärki jäi mieluummin Argentiinaan. Francescoli myönsi suuttuneensa Atlétille siitä, että se yritti hankkia Santos Borrén takaisin kesken Argentiinan sarjakauden.

– Hän on todella mielenkiintoinen pelaaja, kommentoi Vivas Liberon haastattelussa.

– Olemme seuranneet hänen kauttaan, kuten yleensäkin teemme kaikkien pelaajiemme kohdalla.

– Me tiedämme, että hän on meidän voimavaramme ja kuuluu seurallemme. Muuta en voi kommentoida, sanoi Vivas viitaten Atlétin osuuteen pelaajan oikeuksista.

– Hän on todella mielenkiintoinen pelaaja, mutta en tiedä, mitä River aikoo.