Sevilla on käyttänyt 21 miljoonan euron arvoisen osto-optionsa Susoon maanantaina. Seura tiedotti hankinnastaan verkkosivuillaan.

Suso allekirjoitti seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Suso saapui Sevillaan lainalle tammikuussa. Suso viimeisteli 17 sarjaottelussa yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Lainasopimuksessa oli pykälä, jonka mukaan Sevillan oli pakko käyttää osto-optio, jos seura selviäisi ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Sevilla päätyi La Ligassa neljänneksi ja pelaa siten ensi kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Espanjan A-maajoukkuepelaaja teki AC Milanissa komeaa jälkeä vuosien saatossa, mutta päätti palata kesken kauden kotimaahansa. Aikoinaan myös Liverpoolissa pelannut Suso pääsi kauden toisen puolikkaan aikana kahdeksan kertaa avauskokoonpanoon La Ligassa.