Sevillan tähtipuolustaja Diego Carlos on Pep Guardiolan ykköstoive Manchester Cityn uudeksi avaintoppariksi kesän siirtoikkunan alla, kertoo englantilaislehti The Telegraph.

Guardiola ei ole vielä onnistunut korvaamaan 12 kuukautta sitten lähtenyttä seuralegendaa Vincent Kompanya Manchester Cityn alakerrassa, minkä takia hän haluaa hankkia huippuluokan keskuspuolustajan Aymeric Laporten rinnalle kuluvan kauden jälkeen.

Manchester City on ollut pitkään kiinnostunut Napolin Kalidou Koulibalysta, mutta nyt entinen Barcelona-luotsi on suunnannut katseensa takaisin La Ligan suuntaan. Cityn lisäksi Tottenham ja muut Euroopan huippujoukkueet ovat erinomaisen kauden pelanneen Carlosin kintereillä.

Carlos, joka siirtyi viime kesänä Sevillaan vain 15 miljoonalla eurolla Nantesista, on ollut yksi La Liga -kauden parhaimpia puolustajia ja tärkeimpiä hahmoja Sevillan Mestarien liiga -paluun takana.

[readmore from=Sevilla]

– Nopea, vahva, atleettinen ja ilmatilojen uhka kummassakin boksissa. Carlos hallitsee monta taitoa, joita City menetti Guardiolan mielestä Kompanyn lähdettyä seurasta, The Telegraph linjaa.

27-vuotias brassitoppari on pelannut tällä kaudella 34 ottelua La Ligassa ja tehnyt niissä kaksi maalia. Hän ei ole vielä koskaan edustanut Brasilian maajoukkuetta.