Thomas Partey allekirjoittaa Atléticon kanssa jatkosopimuksen seuraavien päivien aikana, kertoo Ghanasoccernet.

AS:n lainaamassa uutisessa kerrotaan Atléticon tarjonneen Thomasille jatkosopimusta, joka kaksinkertaistaa ghanalaiskeskikenttäpelaajan nykyisen palkan. Ulosostopykälä nousee samalla 50 miljoonasta eurosta 100 miljoonaan euroon.

27-vuotias Thomas on edustanut koko ammattilaisuransa kasvattajaseuraansa Atléticoa.

Thomas nousi edustusjoukkueen mukaan kaudeksi 2015-16, ja nappasi avauskokoonpanon paikan ja suuren roolin itselleen kaudella 2017-18. Siitä lähtien Thomas on johtanut Atléticon keskikenttää, ja on pelannut tällä kaudella kolmanneksi eniten minuutteja Jan Oblakin ja Saúlin jälkeen.

Thomas on ollut kuitenkin palkkakuopassa, sillä pelaajan palkka on edustusjoukkueen 16. korkein, vaikka rooli kentällä on yksi joukkueen tärkeimmistä.

Arsenal on ollut jo pitkään kiinnostunut Thomasista ja yrittänyt neuvotella Atléticon kanssa, jottei seuran pitäisi maksaa 50 miljoonan euron ulosostopykälää. Atlético ei ole suostunut neuvottelemaan hinnasta. Arsenal on jäämässä ulos ensi kauden europeleistä.