Englantilaismedioiden mukaan Manchester United olisi tiedustellut Barcelonalta Ansu Fatin tilannetta.

17-vuotiaan nuorukaisen isä käväisi El Largueron haastattelussa, ja otti kantaa kyseisiin huhuihin. Bori Fati kertoi kuulleensa niistä, muttei todellisuudessa tiedä, pitävätkö ne paikkaansa.

Fati on noussut tällä kaudella kuin puskista Barcelonan edustusjoukkueeseen, ja on tehnyt peliminuutteihinsa verrattuna komeaa jälkeä päästessään kentälle.

– Olen kuullut niistä, mutta en tiedä siitä sen enempää. Me olemme tyytyväisiä Barcelonassa. Perheessämme on ainoastaan Barcelonan kannattajia. Kaikki seurasta poistuvat haluavat myöhemmin palata tänne. Ansu elää täällä unelmaansa, joten miksi hänen pitäisi haluta jotain muuta. En tiedä pitääkö se paikkansa, että United olisi kysynyt hänen peräänsä, isä totesi.

Bori Fati tiedostaa, miten vaikeaa pojan on nousta Barcelonan avauskokoonpanoon.

– Ei hän voi vielä olla avauksen pelaaja Barcelonassa. On muistettava, että puhumme Barcelonasta, emmekä Alavésista tai Mallorcasta. Ansun on opittava vielä paljon taistellakseen avauksen paikasta maailman parhaiden pelaajien kanssa.