Real Madridin entinen lääkäri Jesus Olmo antoi mielenkiintoisia kommentteja ajastaan seuran lääkärinä. Olmo kertoi ottaneensa tiukasti yhteen kapteeni Sergio Ramosin kanssa.

Olmo työskenteli Real Madridin lääkärinä vuosina 2013-17, jolloin seura voitti muun muassa Zinédine Zidanen alaisuudessa La Ligan sekä Mestarien liigan kahdesti.

Olmo kertoi arvostavansa suuresti Real Madridin kapteenia Sergio Ramosia, vaikka miehet ottivatkin välillä yhteen sanallisesti. Ramos kertoi vuonna 2015, ettei pelaajistolla ollut täyttä luottamusta lääkintäryhmään.

– Sergio on erityinen, meillä oli todella raju yhteenotto. Hän on ihminen, joka sanoo asiat suoraan päin naamaa, kuten minäkin. Hän teki asioita, jotka eivät mielestäni olleet sopivia ja kerroin siitä hänelle. Me molemmat puolustimme omaa mielipidettämme äärimmäisellä kunnioituksella. Saatoimme olla eri mieltä asioista, mutta suhteemme oli todella hyvä, Olmo kertoi Ideal de Granada -lehdelle.

Olmo kertoi, että hänellä oli erinomainen suhde kulloisenkin päävalmentajien kanssa. Olmo kertoi, että hänen tiimillään oli iso rooli Zidanen, Carlo Ancelottin sekä Rafael Benítezin alaisuudessa.

– Ne olivat todella hyviä kokemuksia, vaikkakin on totta, että meidän rooli oli paljon suurempi kuin normaalisti. Vietimme paljon aikaa pelaajien kanssa, ja se saattaa joskus johtaa epäluottamukseen. Valmentajat usein pitävät enemmän perinteisestä tavasta toimia, jossa he voivat kontrolloida kaikkea, toisaalta olin itse samanlainen valmentajana.

– Loin mallin ja puolustin sitä, mutta kun se lopetettiin, lähdin, Olmo kertoi.

Olmon mukaan hänelle ei ole kuitenkaan jäänyt mitään hampaankoloon, vaikka lähtö seurasta olikin dramaattinen.

– En kanna mitään kaunaa ketään kohtaan. Ymmärrän nämä asiat. Olin pelkkä lääkäri ja työskentelin, kun minut määrättiin työskentelemään. Kun minulle sanottiin, etten voisi jatkaa samalla tavalla kuin aiemmin, päätin lähteä, Olmo avasi.