Madridilaislehdet ovat pitkin kautta puhuneet Real Madridin pelaajien ja seuran lääkintähenkilökunnan välisestä epäluottamuksesta. Rafael Benítez on puolustanut mukanaan tuomaa Jesús Olmoa, joka johtaa Realin lääkintäryhmää. Riitely pysyi kulisseissa, kunnes Real-kapteeni Sergio Ramos paljasti eripuran Copelle antamassaan haastattelussa Sevilla-ottelun jälkeen.

– Haluaisin kysyä sinulta tohtori Olmosta. Miten hallitset pukuhuonetta, jolla ei ole täyttä luottamusta lääkintäryhmään? Cadenan toimittaja kysyi.

– Ehkä nyt ei ole paras aika puhua lääkintäasioista… No, en aio valehdella. Se on totta (ettei pelaajilla ole luottamusta lääkintäryhmään). Meidän täytyy pelata kausi loppuun mahdollisimman hyvin. Sen jälkeen voimme puhua asiasta, Ramos vastasi.

Ramos itse loukkasi Sevilla-ottelussa uudestaan olkapäänsä. Topppari on kärsinyt olkapäävammasta syyskuun puolivälistä lähtien. Realin pelaajat ovat ylipäätään kärsineet tällä kaudella poikkeuksellisen paljon loukkaantumisista, etenkin lihasvammoista. Ykkösjoukkueen pelaajista Keylor Navas, Daniel Carvajal, Álvaro Arbeloa, Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo, Mateo Kovacic, Luka Modric, James Rodríguez, Gareth Bale ja Karim Benzema ovat tällä kaudella olleet loukkaantuneina.