42-vuotias Raúl on 741 pelaamallaan ottelulla Real Madridin seurahistorian ottelutilaston ykkönen. Maalitilastossa hän on toisena Cristiano Ronaldon jälkeen. Kuusi La Liga -mestaruutta, kolme Mestarien liigan voittoa sekä kaksi maalikuninkuutta molemmissa kilpailuissa. Muun muassa näillä meriiteillä Raúl on ehdottomasti legenda.

Tällä hetkellä Raúl toimii Real Madrid Castillan valmentajana, aloitettuaan pestissä viime kesänä. Saksalaislehti Sport Bild kuitenkin kertoo, että maalitykin valmentajaura saattaisikin jatkua Bundesliigan Schalkessa.

Seura, jossa Raúl pelasi vuosina 2010-2012, on rämpinyt tämän vuoden puolella pahemman kerran, ja harkitsee nyt espanjalaista tulevaksi valmentajakseen. Tuekseen Raúl saisi jonkun kokeneen apulaisvalmentajan. Tällä hetkellä Schalkea valmentaa David Wagner.

[readmore from=Raul]

Raúlin lisäksi Schalken kerrotaan harkitsevan AC Milaniin yhdistettyä Ralf Rangnickia ja PSV Eindhovenin Roger Schmidtiä. Myös Southamptonin Ralph Hasenhüttl mainitaan, mutta hän teki vasta pari päivää sitten Pyhimysten kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen.

Raúlin valmentama Castilla on voittanut tämän kauden 28 ottelustaan kymmenen, hävinnyt kahdeksan ja pelannut kymmenen kertaa tasan. Hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyy tämän kauden lopussa.

Lähteet: AS ja Eurosport