Lautaro Martínez voi olla ensi kaudella Barcelonan mies.

Legendaarisen Luis Suárezin (espanjalainen, ei nyky-Barcelonan hyökkääjä) mukaan Martínezin kannattaisi jäädä Internazionaleen, sillä peliaikaa ei Barcassa välttämättä irtoa.

Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni uskoo, että peliaikaa Martínezille kyllä raivataan, jos Barcelona hänet päätyy hankkimaan. Toisaalta Martínezin on Scalonin mukaan sopeuduttava uudenlaiseen pelitapaan.

– Jos Lautaro siirtyy Barcelonaan, uskon että valmentaja [Quique Setién] etsii tavan peluuttaa häntä. Hänen [Lautaron] on sinänsä tehtävä uhrauksia ja ansaittava pelipaikkansa, Scaloni sanoi Radio La Redille Goalin mukaan.

Scaloni vihjasi vähän siihen malliin, että hänen näkökulmastaan Lautaron ei välttämättä kannattaisi siirtyä.

– Lautaron hankkiminen Interistä ei ole helppoa… Haluaisin, että hän pääsee pelaamaan, että hän saisi säännöllisesti peliaikaa.

Scaloni myös kertoi, mitä uutta hänen mielestään Barcelona saa, jos seura Lautaron hankkii.

– Lautarolla on yksi erityinen ominaisuus. Hän juoksee paljon sekä itsensä että joukkuekavereidensa hyväksi. Hän tulee olemaan hyökkääjä, johon tulevaisuudessa viitataan.

22-vuotias Lautaro on pelannut Interissä kesästä 2018. Milanolaisseuran paidassa keskushyökkääjä on pelannut yhteensä 66 ottelua tehoin 25+5.