Brasilialainen Giovane Elber on sitä mieltä, ettei Neymar voi menneiden tekojensa vuoksi enää palata Barcelonaan.

Aikoinaan komean uran Saksassa tehnyt Elber puhui asiasta Cadena SER:n haastattelussa. Häneltä kysyttiin suoraan, voisiko Neymar palata Barcaan.

– Ei, kuului Elberin vastaus.

– Sen vuoksi, miten hän lähti, ei, hän ei voi enää palata.

– Mielestäni Neymar käyttäytyi todella huonosti Barcelonaa kohtaan. Kun hän halusi lähteä, hän sanoi haluavansa olla maailman paras. Mutta herranen aika sentään, ei maailman parhaaksi nousta PSG:ssä.

– [Jos haluaa olla maailman paras], on pelattava Real Madridissa tai Barcelonassa, jossakin sellaisessa seurassa, joka voi voittaa Mestarien liigan. En usko, että PSG edelleenkään voittaa Mestarien liigaa ainakaan kolmeen tai neljään vuoteen.

Neymar on tiettävästi haikaillut jo pidemmän aikaa takaisin Barcelonaan. Barca neuvotteli siirrosta viime kesänä PSG:n kanssa, mutta PSG:n vaatima korvaus oli niin suuri, ettei Barcelonalla ole siirtoon mahdollisuuksia.

Ennen koronaviruksen rantautumista uumoiltiin, että Neymar olisi korkean prioriteetin kohde Barcelonan ostoslistalla tänä kesänä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Neymar jää edelleen PSG:hen.

Nyt 28-vuotias Neymar siirtyi Barcelonaan Santosista kesällä 2013. Neljän Barcassa pelatun kauden jälkeen hyökkääjä jatkoi matkaa PSG:hen ennätyksellisessä 222 miljoonan euron kaupassa.

Neymarin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022.