La Ligassa on pelannut tällä kaudella kaksi venäläispelaajaa. Jos venäläisen Sport Expressin tiedot pitävät kutinsa, saattaa määrä ensi kaudeksi tuplaantua – ja vieläpä yhden ja saman perheen voimin.

Sport Express kertoo, että Sevilla on kiinnostunut Lokomotiv Moskovan kaksosista Aleksei ja Anton Miranchukista. Molemmat pelaavat keskikentän hyökkäävässä roolissa, ja voittivat kaksi vuotta sitten Venäjän mestaruuden Lokomotivissa. Miranchukit kuuluvat myös Venäjän A-maajoukkueen vakiokalustoon.

24-vuotiaat veljekset ovat olleet myös AS Roman ja AC Milanin kiinnostuksen kohteina, mutta he siirtyisivät mieluummin Espanjaan. Duon sopimukset päättyvät kesällä 2021, joten hinnan ei uskota nousevan kovin korkeaksi.

[readmore from=Sevilla]

– Miranchukin kaksoset pelaavat todella hyvin. Pidän heistä paljon. He liikkuvat hyvin, ovat fyysisiä ja heillä on hyvä pelinäkemys, Atlético Madridin valmentaja Diego Simeone kuvaili veljeksiä kaksi vuotta sitten, kun Atlético kohtasi Lokomotivin Eurooppa-liigassa.

Miehet ovat Lokomotiv Moskovan kasvatteja. Aleksei nousi ykkösjoukkueeseen ensin, ja hänellä on A-maaotteluita pelattuna 25. Anton on esiintynyt maajoukkueessa 11 kertaa.

Lähde: AS