David Beckham haluaa Arturo Vidalin MLS-seura Inter Miamiin. Asiasta kertoo Mundo Deportivo. Samoja tietoja on näkynyt muissakin espanjalais- ja chileläismedioissa.

Vidalista ollaan käymässä tänä kesänä suorastaan huutokauppaa. 32-vuotiaan keskikenttämiehen perässä ovat tiettävästi myös Internazionale ja Newcastle, josta on tulossa maailman rikkain seura Saudi-Arabian ostotarjouksen myötä. Oman mausteensa soppaan tuo Barcelonan päävalmentaja Quique Setién, joka ei välttämättä haluaisi luopua työteliäästä box-to-box-pelaajasta.

Todennäköistä joka tapauksessa on, että Vidal tänä kesänä lähtee. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä 2021, joten nyt Barcelonalla on vielä mahdollisuus saada joitain miljoonia siirtokorvauksena. Käteistä kun seura kaipaa kipeästi.

Barcelona osti Vidalin Bayern Münchenistä 18 miljoonalla eurolla kesällä 2018. Keskikenttämies on pelannut kahden kauden aikana yhteensä 84 ottelua.