Walesin maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Robbie Savage sanoo, että hänen maanmiehensä, Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Bale, on kahden viime vuosikymmenen aliarvostetuin pelaaja missään seurassa.

Bale, 30, on niittänyt menestystä Madridissa siirryttyään seuraan vuonna 2013 Tottenhamista, mutta hän on ajautunut useasti kannattajien hampaisiin ja hänen odotetaan lähtevän Espanjasta ensi kesänä.

Savage, 45, ihmetteli Twitter-videollaan arvostuksen puutetta Balea kohtaan ja vertaili tämän tilastoja ja saavutuksia Real Madridin legendoihin, kuten joukkueen nykyiseen päävalmentajaan Zinédine Zidaneen.

– Hän [Bale] on tehnyt 105 maalia kaikissa kilpailuissa, voittanut 13 pokaalia, tehnyt kolme maalia Mestarien liigan loppuotteluissa mukaan lukien sen mahtavan saksipotkun Liverpoolia vastaan. Hän on myös tehnyt yhden rangaistuspotkukilpailussa.

– Verrataan sitä mahtavaan Zidaneen. 49 maalia, kuusi pokaalia, se maailmanluokan maali Bayer Leverkusenia vastaan. Se on hänen ainoa maalinsa Mestarien liigan loppuottelussa, mutta se oli maailmanluokan osuma.

Luís Figo, 56 maalia, seitsemän pokaalia. Ja sitten R9, Ronaldo, 104 maalia ja kolme pokaalia.

– Joten Garethilla on enemmän maaleja pokaaleja kuin noilla kolmella.

– Minusta Gareth Balen on oltava aliarvostetuin pelaaja missään seurassa kannattajien toimesta viimeiseen 20 vuoteen.

Robbie Savage

@RobbieSavage8
⚽️ Who is the most underappreciated footballer in the last 20 years?

🏴 @RobbieSavage8 has made his pick 👇

#SavSays