Barcelonan varapresidentin tehtävistä viime viikolla irtisanoutunut Emili Rousaud vahvistaa, että seura yrittää hankkia Neymarin takaisin Paris Saint-Germainista.

Brasilialaishyökkääjä siirtyi kesällä 2017 Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla, mutta hänen paluusta on huhuttu jo pitkään. Neymar, 28, on myöntänyt, että hän olisi halunnut palata Barcelonaan viime kesänä, mutta tuolloin osapuolet eivät päässeet sopuun siirron ehdoista. Samojen haasteiden lisäksi siirtoa jarruttaa tällä hetkellä myös koronavirus.

[readmore from=Neymar]

– Neymarin paluu on mahdollinen. Monilla seuroilla tulee olemaan taloudellisia vaikeuksia koronaviruksen takia, kommentoi Rousaud L’Equipen haastattelussa.

– Barcelona toivoo, että se saa hankittua Neymarin takaisin. On tärkeää analysoida, sopiiko tämä operaatio seuran taloustilanteeseen, mutta kiinnostus häntä kohtaan on totta, vaikkakin se [siirto] on monimutkainen.

– Tässä on mukana kolme osapuolta: Barcelona, PSG ja pelaaja. He löytävät kyllä ratkaisun, jos kaikki kolme haluavat päästä yhteisymmmärrykseen. Maksusuorituksen pilkkominen osiin on esimerkiksi yksi vaihtoehto. Kaikki riippuu kunkin osapuolen hyvästä tahdosta ja etenkin Neymarin vaatimuksista.

Neymar pelasi Barcelonassa neljän vuoden aikana 186 ottelua, joissa hän teki yhteensä 105 maalia ja syötti 77.

LUE MYÖS: