Fabián Ruíz on ollut siirtohuhuissa läpi kauden.

Napolia seuratasolla edustava 23-vuotias keskikenttäpelaaja on noussut yhdeksi pelipaikkansa parhaista Serie A:ssa.

Fabián on mediatietojen mukaan niin Barcelonan kuin Real Madridinkin kiikareissa. Napolin kausi on ollut epäonnistunut ja epätasainen, eikä Fabiánin odoteta jatkavan seurassa ensi kaudella etenkin, jos Napoli ei etene Mestarien liigaan.

Fabiánin agentin Álvaro Torresin mukaan Real Madrid on kiinnostunut hänen asiakkaastaan.

– On normaalia, että monet tärkeät seurat ovat kysyneet Fabiánin perään. Fabián on pelannut kolme kautta hyvin korkealla tasolla. Pitää paikkansa, että Real Madrid on kiinnostunut hänestä. Välitin tiedon eteenpäin Napolille, mutta nyt Fabiánin on keskityttävä Napoliin. Katsotaan, mitä kesällä tapahtuu, agentti totesi Canal Sur Radiolle.

Fabiánin nykyinen Napoli-sopimus päättyy kesällä 2023.