Luis Suárez edusti Liverpoolia kolmen ja puolen vuoden ajan.

Uruguaylaiskärki pelasi Liverpoolissa 133 ottelua, joissa syntyi komeat 82 maalia ja 47 maalisyöttöä.

Barcelona hankki Suárezin Liverpoolista kesällä 2014 noin 81 miljoonalla eurolla. Suárez on ollut Barcelonassakin yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Barcelonassa Suárez on tehnyt peräti 191 maalia 270 ottelussa.

Suárezin kanssa Liverpoolissa pelannut José Enrique uskoo Suárezin olleen onnellisempi Liverpoolissa kuin Barcelonassa.

– Pelaajalle ei ole parempaa paikkaa tällä hetkellä kuin Liverpool. Seura on noussut uskomattomaan tilanteeseen. Kaikki puhuvat Real Madridista ja Barcelonasta, mutta pelaajat nauttivat varmasti enemmän Liverpoolissa pelaamisesta.

– Suárez pelaa esimerkiksi Barcelonassa historian parhaiden pelaajien kanssa ja voittaa pokaaleja, mutta minulla ei ole mitään epäselvyyttä sen suhteen, etteikö hän olisi ollut onnellisempi Liverpoolissa kuin Barcelonassa, Enrique totesi The Anfield Wrapin haastattelussa.

Enrique muistelee käyneensä seuraamassa Barcelonan ottelua Camp Noulla, eikä kannattajat laulaneet Suárezille kertaakaan.

– Muistan otteluita Anfieldilla, kun kannattajat lauloivat Suárezille tunnin putkeen. Se oli surrealistista. Muutama vuosi sitten menin Barcelonaan katsomaan Mestarien liigan Juventus-ottelua ja kannattajat lauloivat ottelun aikana vain kahdesti ja nekin olivat Leo Messille omistettuja. Liverpoolissa kaikille pelaajille on omat laulunsa ja he laulavat edelleen Steven Gerrardille jokaisessa ottelussa.