La Liga on muiden jalkapallosarjojen tapaan toistaiseksi tauolla koronaviruspandemian vuoksi.

Vielä ei ole tiedossa, milloin sarja saadaan uudelleen käyntiin. Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales sen sijaan vakuutti, että sarja pelataan joka tapauksessa loppuun – loppui se sitten milloin tahansa.

AC Milanista tammikuussa Sevillaan puolentoista vuoden mittaiselle lainalle siirtynyt Suso toivoo, että kausi pistetään lopullisesti pakettiin.

Sevilla on parhaillaan sarjassa kolmantena ja se tietäisi sille todennäköisesti paikkaa Mestarien liigassa. Ei ole nimittäin selvää, miten europaikat jaettaisiin, jos kausi jäisi kesken 11 kierrosta ennen loppua.

– Tämä on vaikea tilanne, eikä minusta tunnu hyvältä puhua jalkapallosta tällä hetkellä. Katsomme uutisia siitä, miten ihmisiä kuolee, joten on turha odottaa sitä, milloin La Liga jatkuu. Ehkä La Liga -kausi pitäisi pistää kokonaan pakettiin. Jos joutuisimme jatkamaan kahden kuukauden kuluttua tätä kautta, kestäisi loppukausi pitkään ja menisimme otteluruuhkassa ensi vuoden puolelle, Suso viittasi syksyllä alkavaan ensi kauteen.

– Minun mielestäni paras vaihtoehto on lopettaa unelmointi sarjan jatkumisesta ja pistää sarja lopullisesti pakettiin, Suso kertoi Radio Sevillalle.