Real Madridissa on pohdittu johtoportaan, valmennuksen ja kykyjenetsijöiden voimin, kenet seuran tulisi hankkia jakamaan Casemiron valtavaa vastuuta joukkueen puolustavana keskikenttäpelaajana.

Brasilialaisen peliminuutit ovat tällä kaudella olleet hurjia ja osasyy on siinä, että kukaan joukkueen muista pelaajista ei ole ykköspelipaikaltaan keskikentän ankkuri. Seurassa ollaan reagoitu aiheeseen ja kesällä vahvistusta on tulossa joko siirtomarkkinoilta tai Real Madrid Castillasta.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid on entistäkin vakuuttuneempi siitä, että tuo vahvistus tulee olemaan Rennesin 17-vuotias huippulupaus Eduardo Camavinga. Nuorukainen on osoittanut jo nyt, että on valmis huipputasolle. Tämä tuli muun muassa ilmi, kun Rennes kaatoi tällä kaudella Paris Saint-Germainin ja hän pelasi huippuottelun.

Camavinga olisi tehnyt kevään aikana maajoukkuedebyyttinsäkin Ranskan paidassa, mutta koronavirus vesitti nuo suunnitelmat.

Real Madrid alkaa olemaan varma sen suhteen, että Camavinga on pelaaja, johon he haluavat panostaa. Nuorukaisen markkina-arvo on noussut tämän kauden aikana valtavasti, mutta on mahdollista, että koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset vaikeudet pakottavat Rennesin myymään pelaajan kohtuulliseen hintaan.

Toinen madridilaismedia AS uutisoi, että Zinédine Zidane on myös kiinnostunut kahdesta muusta ranskalaispelaajasta. RB Leipzigin Dayot Upamecano ja Lyonin Rayan Cherki ovat herättäneet Los Blancos -luotsin kiinnostuksen.