Felipe siirtyi Portosta Atléticoon kuluvaksi kaudeksi noin 20 miljoonalla eurolla.

Felipe ei päässyt pelaamaan alkukaudella juurikaan, mutta Josema Giménezin ja Stefan Savicin loukkaantumisten jälkeen toppari sai mahdollisuuden, eikä ole sen jälkeen enää tippunut avauskokoonpanosta.

Brasilialaispuolustaja on ollut selvästi Atléticon paras kesähankinta. Brasilian A-maajoukkueeseen noussut 30-vuotias toppari kävi läpi karanteeniaan Globoesporten kanssa.

– Liverpool-ottelun jälkeen saimme seuralta määräyksen, jonka mukaan kaikkien on pysyttävä kotonaan. Saimme myös harjoitusohjelmat, jotta voisimme jatkaa harjoittelemista kotona, Felipe totesi.

Madridin kadut ovat olleet tyhjiä jo muutaman viikon ajan.

– Madrid on pysähtynyt. Käytännössä kukaan ei mene kadulle. Ainoastaan ruokakaupat, apteekki ja kauppakeskukset ovat auki. Kadulle voi mennä vain, jos siihen on todellinen syy. Jos tarvitsee ruokaa tai lääkkeitä, voi poistua kotoaan. Meidän on seurattava tilannetta ja auttaa muita. Voit saada 600 euron laskun, jos poistut syyttä kotoasi.