Barcelonaa ja Mallorcaa lukuun ottamatta kaikki La Liga -seurat kilpailevat kuluvan viikonlopun ajan FIFA-turnauksessa. Videopeliturnauksen tuotot ohjataan suoraan hyväntekeväisyyteen koronavirusta vastaan.

Jokainen seura on valinnut edustusjoukkueestaan yhden pelaajan edustamaan seuraa turnauksessa. Turnaus käynnistyi perjantaina neljännesvälierillä. Lauantaina pelattiin puolivälieriä ja turnaus huipentuu sunnuntaina välieriin ja finaaliin.

Espanjan televisiokanavat ovat näyttäneet turnausta kanavillaan viikonloppuna.

Sergi Roberton oli määrä edustaa Barcelonaa turnauksessa. Roberto ei kuitenkaan lopulta saanut Barcelonalta lupaa, sillä Barcelonalla on yhteistyösopimus FIFA:n kilpailijan PES:n kanssa.

Myös Mallorca kielsi Alejandro Pozon osallistumisen samaisesta syystä.

Turnausta voi seurata sunnuntai-iltana täältä.