Koronavirus on pysäyttänyt jalkapallon kokonaan Euroopassa.

La Liga on tauolla ainakin huhtikuun alkuun saakka, mutta tauon odotetaan kestävän vähintään koko huhtikuun.

Monet ovat miettineet, millaiseen ratkaisuun La Liga lopulta päätyy sarjan jatkamisen suhteen.

Leganésin Roque Mesa on viettänyt viimeiset päivät kotonaan. Madridissa on ulkonaliikkumiskielto ja kaduilla kulkeminen vaatii hyvää syytä – muuten luvassa saattaa olla sakko.

– Olen Madridissa, emmekä voi poistua täältä. Seura kielsi meitä poistumasta Madridista ja olemme täällä karanteenissa odottamassa uutisia. Sillä aikaa yritämme jotenkin viihdyttää itseämme. Kaikki harjoittelevat yksikseen. Fysiikkavalmentaja avasi Twitch-tilin ja hän ohjeistaa striimin kautta pelaajia. Kokoonnumme aina päivällä koneiden ääreen seuraamaan striimiä ja harjoittelemaan kotona, Roque paljasti Marcalle.

Mesan mielestä kuluva kausi pitäisi lopettaa kokonaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä myöhemmin.

– En ole ajatellut totta puhuen juurikaan sitä, miten kautta pitäisi jatkaa. Jos saisin päättää, niin kausi lopetettaisiin kokonaan siten, ettei sillä olisi mitään merkitystä mihinkään suuntaan ja kausi aloitettaisiin kokonaan uudestaan myöhemmin. Ei ole muuta mahdollisuutta. Se ei olisi reilua kaikille, mutta se on järkevin vaihtoehto.