Betis isännöi sunnuntai-iltana Villamarínilla Real Madridia.

Barcelona nousi eilen takaisin La Ligan kärkipaikalle voitettuaan Real Sociedadin, mutta Real Madridilla on illalla mahdollisuus ottaa kärkipaikka itselleen.

Betis lähtee otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista. Seuran kausi on sujunut surkeasti, europaikkatavoite ei ole enää realismin rajoissa ja putoamisviiva on parhaillaan viiden pisteen päässä.

Betisin päävalmentaja Rubi on ollut läpi kauden potkuhuhuissa. Real Madrid -ottelun jälkeen vastaan asettuu Sevilla kaupungin derbyssä. Jos tulokset kummastakin ottelusta ovat negatiivisia, olisi espanjalaismedioiden mukaan Rubin potkut vain ajan kysymys.

Rubi ei mieti mahdollisia potkuja tai lähenevää putoamisviivaa.

– En edes mieti putoamista. Se on mielestäni kaukana todellisuudesta. Betisillä riittää laatua kahden tai kolmen peräkkäisen ottelun voittamiseen tietyllä hetkellä ja siinä vaiheessa on turhaa miettiä tuollaisia, Rubi totesi.

– Tiedän, miten jalkapallo toimii. En tunne itseäni väärin kohdelluksi tai pettyneeksi. Minulla on Ángel Haron (Betisin seurapresidentti) kanssa loistavat välit ja hän osoittaa tukeaan minulle jatkuvasti. Silti tiedämme, miten jalkapallossa nämä asiat hoidetaan.