Mohammed Salisu kuuluu kuluvan La Liga -kauden suurimpiin yllättäjiin.

20-vuotias ghanalaistoppari nousi viime kesänä Valladolidin edustusmiehistön mukaan ja onnistui nappaamaan itselleen välittömästi avauskokoonpanon paikan. Salisu on ollut selvästi Valladolidin parhaimmistoa ja kuuluu joukkueen peliaikakuninkaisiin.

Marcan mukaan Atlético harkitsee tosissaan Salisun 12 miljoonan euron ulosostopykälän maksamista. Atlético seuraa tarkasti Salisun otteita ja on kiinnostunut hankkimaan topparin. Atlético pitää Salisua tulevaisuuden projektina.

Lehti kertoo Salisun hylänneen tammikuussa Valencian ja Getafen tarjoukset saatuaan tietää Atléticon kiinnostuksesta. Atléticolla on parhaillaan kaikista suurseuroista parhaat mahdollisuudet Salisun hankinnan suhteen.

Myös Real Madrid ja Manchester United ovat topparin kintereillä.