Getafen presidentti Ángel Torres on hyväksynyt, että hän ei voi tehdä mitään, jos Barcelona haluaa hankkia Ángel Rodríguezin.

Espanjalaishyökkääjä Ángel, 32, on lehtitietojen mukaan yksi Barcelonan vaihtoehdoista uudeksi hyökkääjäksi, jos katalonialaisseura saa poikkeusluvan hankkia pelaajan tammikuun siirtoikkunan ulkopuolella loukkaantumishuoliensa takia.

Seurapomo Torres ymmärtää, että kenen tahansa olisi vaikea vastata kieltävästi, jos Barcelona kolkuttaa ovella.

– En voisi kieltää ketään menemästä Barcelonan kaltaiseen huippuseuraan. Barçalle ei voi sanoa ”ei”, oli kyseessä sitten pelaaja tai urheilutoimenjohtaja. Hänen [Ángelin] ulosostoklausuuli ei olisi ongelma. Se on kymmenen miljoonaa euroa, kommentoi Torres Catalunya Radiolle.

Torres ei ole kuitenkaan vielä saanut soittoa Barcelonasta, eikä hän usko, että sellaista tuleekaan. Ángel itse kommentoi keskiviikkona, että Barcelonan kiinnostus on toistaiseksi ollut vain huhupuhetta.

– Minulla on todella hyvä suhde Barcelonaan, minulle ei ole mitään ongelmaa heidän kanssaan.

– Heillä on ollut epäonnea, kun kaksi heidän hyökkääjäänsä [Ousmane Dembélé ja Luis Suárez] on loukkaantunut. Jos Barcelona olisi kiinnostunut, he olisivat olleet yhteydessä. Minulla on suora yhteys heidän presidenttiinsä.

– En ole kuullut mitään tai saanut mistään sellaista käsitystä, että he yrittäisivät hankkia Ángelin. En ole saanut sellaista vaikutelmaa, että he päätyisivät häneen, mutta me kohtaamme toisemme lauantaina. Ehkä meitä odottaa silloin yllätys, joskaan en usko niin tapahtuvan, sanoi Torres viitaten seurojen tulevan viikonlopun kohtaamiseen La Ligassa.

Hän kertoi puhuneensa Ángelin kanssa Barcelonasta lyhyesti.

– Kehotin häntä pysymään rauhallisena ja jatkamaan maalien tekemistä. Jos jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Kuka ei haluaisi mennä Barcelonaan? Mutta tähän mennessä meihin ei ole oltu yhteydessä.

LUE MYÖS: