Valencia voitti lauantai-iltana Celtan Mestallalla lopulta maalein 1-0.

Alessandro Florenzi debytoi ottelussa Valencian paidassa. Debyytti sujui hienosti. Florenzi pääsi välittömästi avauskokoonpanoon ja oli joukkueen parhaimmistoa avausjaksolla.

Valencia-luotsi Albert Celades otti Florenzin toisen jakson alussa vaihtoon, kun puolustaja ei jaksanut pelata enempää. Se oli odotettavissa. Valencian kannattajat muistivat Florenzia noustessaan seisomaan taputtaessaan hänelle.

– En olisi pystynyt pelaamaan ottelua loppuun. Minulle on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan Valenciassa. Valencia on halunnut minut jo pitkään ja viimein olen täällä, Italian A-maajoukkuepuolustaja kertoi.

Florenzi saapui aiemmin tällä viikolla Valencian riveihin AS Romasta loppukauden lainasopimuksella. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota ja Valencian on neuvoteltava kauden jälkeen AS Roman kanssa, jos haluaa pitää Florenzin itsellään.