Barcelona tiedotti tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä hankkineensa Trincãon Bragasta.

20-vuotias oikea laituri liittyy Barcelonan vahvuuteen kuluvan kauden jälkeen. Barcelona maksoi Trincãosta noin 31 miljoonaa euroa.

Trincãota Bragassa luotsannut Ricardo Sà Pinto ei yllättynyt nuorukaisen Barcelona-siirrosta.

– Hän on loistava pelaaja. Trincãolla on uskomaton synnynnäinen taitotaso. Hän on nopea, hyvä syöttämään ja viimeistelemään, vahva ohittamaan pelaajia ja kykenee tekemään maaleja. Hän on vasenjalkainen ja tykkää pelata oikealla laidalla. Vaikka hän on saanut Bragassa minuutteja kaikilla hyökkäyspään paikoilla, tuntee hän itsensä parhaimmaksi laidalla, Sá Pinto kertoi Marcan haastattelussa.

– Barcelona teki loistavan hankinnan. Hän on nuori, mutta hän on suuri persoona. Hänellä on tarpeeksi taitoa ja asennetta menestyäkseen Barcelonassa, mutta ihmisten on oltava kärsivällisiä hänen kanssaan, koska hän on nuori ja kokematon. Trincãon on vielä kasvettava. Taidot hänellä varmasti riittävät siellä menestymiseen.