Barcelonan keskikenttäpelaaja Arda Turan on lähellä siirtoa Brasilian pääsarjaseura Flamengoon, kertoo turkkilaislehti Fanatik.

Lehden mukaan siirtoa on ollut avittamassa Turanin, 33, entinen joukkuekaveri Atlético Madridista, Flamengon laitapuolustaja Filipe Luís.

[readmore from=Turan-Arda]

Turkin A-maajoukkueessa sata kertaa esiintynyt Turan siirtyi Atlétista Barcelonaan kesällä 2015, mutta hän pelasi edellisen ottelunsa katalonialaisseurassa lähes kolme vuotta sitten. Kaudella 2017-18 hän jäi Barcelonassa tyystin ilman peliaikaa ja siirtyi kesken sesongin kahden ja puolen vuoden lainasopimuksella kotimaahansa Başakşehirin joukkueeseen. Turkkilaisseura kuitenkin purki Turanin sopimuksen ennenaikaisesti tässä kuussa.

Marcan tietojen mukaan Barcelona on valmis purkamaan Turanin sopimuksen, joka päättyisi tämän kauden jälkeen. Aiemmin tässä kuussa hän oli yhdistettynä myös entiseen seuraansa Galatasarayhin, mutta Fanatikin mukaan turkkilaisseura vetäytyi diilistä.

Kaikkiaan Turan on pelannut Barcelonassa 55 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 15 maalia ja syöttänyt 11. Hän on voittanut Espanjassa La Ligan sekä Atlético Madridin että Barcelonan riveissä.