La Ligassa viidentenä, vain kahden pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavasta nelossijasta oleva Getafe on vahvistanut rivejään brassihyökkääjä Deyversonilla. 28-vuotias isokokoinen kärkimies siirtyy madridilaisseuraan loppukauden pituisella lainapestillä Palmeirasista. Lainaan sisältyy myös osto-optio.

Deyverson on La Ligasta jo entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi kauden 2015-2016 Levantessa (9 maalia) ja seuraavan kauden Alavésissa. Sen jälkeen Deyverson palasi kotimaahansa Brasiliaan, jossa hän voitti Palmeirasin paidassa Brasilian-mestaruuden vuonna 2018.

Ennen edellistä Espanjan-keikkaansa Deyverson oli pelannut myös portugalilaisissa Belenensesissä ja Benficassa, sekä Bundesliigan 1. FC Kölnissä.

[readmore from=Getafe]

Getafe ei kerro tiedotteessaan osto-option taloudellisia yksityiskohtia, mutta Marcan mukaan option arvo on 5,5 miljoonaa euroa. Optiosumma putoaa kolmeen miljoonaan, jos Getafe selviää europeleihin, Deyverson pelaa yli puolet kevään otteluista (ja niissä vähintään 45 minuuttia) tai tekee yli kymmenen maalia.

Deyverson on Getafen kokoonpanossa viides hyökkääjä. Hänen saapumisensa merkitsee Marcan mukaan sitä, että Enric Gallego tulee lähtemään Getafesta. Gallegosta ovat kiinnostuneita mediatietojen mukaan Leganés, Osasuna ja Mallorca.