Real Zaragoza järjesti tiistain yllätyksen Copa del Reyssä kaadettuaan Mallorcan Copan kolmannella kierroksella.

Segundassa pelaava Zaragoza voitti lopulta La Liga -seura Mallorcan maalein 3-1. Álex Blanco, Javi Puado ja Miguel Linares vastasivat Zaragozan maaleista. Mallorcan ainokaisen teki Aleix Febas.

Toisaalla kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Recreativo oli lähellä jättiyllätystä. Recreativo johti La Ligassa pelaavaa Osasunaa jo 2-0, mutta Osasuna nousi lopussa tasoihin ja voitti ottelun jatkoajan jälkeen.

Osasunan pelastajana toimi jälleen tuttu mies, sillä toisella jaksolla kentälle vaihdettu Chimy Ávila toi Osasunan tasoihin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Ávila on tehnyt tällä kaudella 11 maalia Osasunan paidassa.

Illan viimeisessä Copa-ottelussa Sevilla isännöi Levantea. Ottelu on tauolla tasatilanteessa 1-1.