Atlético ja Edinson Cavani pääsivät noin kuukausi sitten yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Atlético ja Cavani haluaisivat siirron tapahtuvan jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Atlético tekee edelleen töitä saadakseen Cavanin itselleen tammikuussa. Jos seura ei onnistu siinä, on Alexandre Lacazette Atléticon B-vaihtoehto.

Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. PSG ei halua kuitenkaan päästää Cavanista irti kesken kauden, sillä seura uskoo tarvitsevansa Cavania vielä kevätkaudella, vaikka uruguaylainen on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Mauro Icardille.

Lacazette oli siirtymässä Atléticoon jo kesällä 2017, mutta Atléticon silloinen siirtokielto kaatoi siirron. Lacazette myönsi julkisesti siirron olleen käytännössä varma, mutta ranskalainen siirtyi siirtokiellon vuoksi Arsenaliin.

Atléticon on tarkoitus neuvotella Arsenalin kanssa sellainen vaihtokauppa, jossa toiseen suuntaan lähtisi Atléticossa flopannut Thomas Lemar. Lehden mukaan Atlético aloittaa neuvottelut Arsenalin kanssa vasta sitten, kun Cavanin tammikuinen siirto on todettu seurajohdossa mahdottomaksi.