Lyon on aloittanut Villarrealin kanssa neuvottelut hyökkääjä Karl Toko Ekambista, kertoo L’Equipe.

Kamerunilaiskärki Toko Ekambi, 27, on edustanut Villarrealia kesästä 2018 lähtien ja tehnyt seuralle 62 ottelussa yhteensä 24 maalia. Hän on syntynyt Pariisissa ja pelannut aiemmin urallaan ranskalaisissa Paris FC:ssä, Sochaux’ssa ja Angersissa.

Lyon on ajautunut pakon edessä hyökkääjämarkkinoille, kun Memphis Depayn ja Jeff Reine-Adélaïden tämän kauden pelit päättyivät ennenaikaisesti loukkaantumisiin.

L’Equipen mukaan Lyon on tarkkaillut Toko Ekambia jo 18 kuukautta, mutta ranskalaisseura on päättänyt vasta nyt tarttua toimeen. Villarreal ei näe Toko Ekambin lähtöä täysin mahdottomana vaihtoehtona, mutta Lyonin ehdottama lainasopimus osto-optiolla ei ole valencialaisseuran mieleen. L’Equipen lähteiden mukaan Villarreal haluaa hyökkääjästään vähintään 20 miljoonaa euroa.