Valencia on kiinnostunut Manchester Cityn João Cancelosta.

Valencia olisi Marcan mukaan halukas lainaamaan Cancelon takaisin Mestallalle tammikuun siirtoikkunassa. Seura etsii aktiivisesti uutta laitapuolustajaa ja Cancelo on noussut selväksi ykkösvaihtoehdoksi.

Kolmen vuoden ajan Valenciaa edustanut Cancelo siirtyi kesällä Juventuksesta Manchester Cityyn, mutta portugalilaisen rooli on jäänyt odotettua pienemmäksi. Cancelo on pettynyt rooliinsa ja haluaisi poistua muihin maisemiin tammikuussa. Cancelo haluaisi palata lehden mukaan Valenciaan.

Valencia tiedostaa, että kyseessä olisi taloudellisesti hankala siirto, joten seura pitää varavaihtoehtonaan AS Roman Alessandro Florenzia. Valencia on jo ottanut yhteyttä AS Romaan. Kyseessä olisi kevätkauden kattava lainasiirto, jossa olisi noin 13 miljoonan euron arvoinen osto-optio.