Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc sanoo, että saksalaisseura istuu ”tulevina viikkoina tai kuukausina” keskustelemaan Real Madridin kanssa Achraf Hakimista.

Marokon maajoukkuepuolustaja Hakimi, 21, siirtyi Madridista Dortmundiin ennen viime kautta kahden vuoden lainasopimuksella. Hän pääsi jo ensimmäisellä kaudellaan Saksassa isoon rooliin ja kuluvalla sesongilla hän on kuulunut Dortmundin parhaimmistoon. Hakimi on pelannut tällä kaudella Dortmundin jokaisessa 25 ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen viisi.

Aiemmin syksyllä Hakimi antoi ymmärtää, että hänen ensisijainen tavoitteensa on palata Real Madridiin, jonka riveihin hän liittyi jo kahdeksanvuotiaana, mutta Dortmund on luonnollisesti kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä marokkolaisen kanssa.

– Olemme toistuvasti ilmaisseet kiinnostuksemme pitää Achraf täällä vielä [ensi] kesän jälkeenkin, mutta juuri nyt ei ole oikea hetki päättää siitä, kommentoi Zorc AS:n mukaan.

– Loppujen lopuksi se on Real Madridista kiinni, mutta päätöstä ei ole vielä tehty. Me keskustelemme Real Madridin kanssa tulevina viikkoina tai kuukausina.

Hakimi debytoi Madridin edustusjoukkueessa kaudella 2017-18, jonka aikana hän esiintyi Los Blancosin ykkösmiehistössä 17 kertaa.