Tuttosportin mukaan Atlético tekee tarjouksen Torinolle Andrea Belottista.

Atlético etsii parhaillaan itselleen uutta kärkeä, sillä seura kamppailee suurien maalinteko-ongelmien kanssa. La Ligassa Atlético on tehnyt 16 ottelussa yhteensä 16 maalia. Kyseessä on Atléticon seurahistorian surkein saldo.

Atléticolla on käytettävissään kärjessään seuraavat kuukaudet Álvaro Morata, Sergio Camello, Ivan Saponjic ja Borja Garcés, joista kolme viimeisintä eivät ole pelanneet minuuttiakaan edustusjoukkueessa tällä kaudella.

Belotti on viimeistellyt syyskauden aikana 13 maalia Torinon paidassa. 25-vuotias hyökkääjä on myös palannut Italian A-maajoukkueeseen ja teki syksyn maaotteluissa yhteensä neljä täysosumaa.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Atlético on kiinnostunut Belottista. Atlético oli tiettävästi kärjen kintereillä jo muutama vuosi sitten.