Real Betis on jakanut kannattajilleen mieluisia lahjoja joulun lähestyessä. Viime viikolla kerrottiin Espanjan A-maajoukkueeseen nousseen Sergio Canalesin jatkosopimuksesta, ja nyt vuorossa oli kokenut meksikolainen Andrés Guardado.

Seura tiedottaa tehneensä Guardadon kanssa vuoteen 2022 ulottuvan jatkopahvin. Keskikenttäpelaajan entinen sopimus olisi umpeutunut tulevana kesänä.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
📣 OFICIAL | Andrés Guardado amplía su contrato con el Real Betis hasta 2022 📝🤝

¡Nos quedan muchas cosas por vivir juntos, Principito
@AGuardado18! 👑💚

➡ realbetisbalompie.es/noticias/actua…

Guardado pelaa Real Betisissä nyt kolmatta kauttaan. Sevillalaisseuraan ”Pikkuprinssi” siirtyi PSV Eindhovenista. Euroopassa Guardado on pelannut yhtäjaksoisesti vuodesta 2007, edustaen myös Deportivo La Coruñaa, Valenciaa ja Bayer Leverkusenia.

– Sain kaksi vuotta sitten kokea, miltä tuntuu elää täysillä: pukeutua Betisin pelipaitaan, pelata Benito Villamarínilla ja tuulettaa maalia vihreävalkoisissa. Betis-perhe on parasta, siksi jatkoin sopimustani kahdella vuodella, Guardado kommentoi jatkoaan.

33-vuotias Guardado on pelannut tällä kaudella 12 La Liga -peliä, ja näissä puolista hän on kantanut kapteenin nauhaa. Useimmiten Guardado on nähty avauskokoonpanossa. Tilastoihin hän on kirjauttanut yhden maalisyötön.

[readmore from=Guardado-Andres]

Meksikon A-maajoukkueessa Guardado on tehnyt 28 maalia 161 pelissä. Hän on pelannut jo neljässä MM-turnauksessa.

AS uskoo, että seuraavaksi Real Betis lähtee työstämään seuraikoni Joaquínin ja algerialaistoppari Aïssa Mandin jatkosopimuksia.