Useat Yhdysvaltojen pääsarjassa pelaavat seurat ovat tiettävästi kiinnostuneita Barcelonan Luis Suárezista.

MLS:ään vuonna 2020 liittyvä Inter Miami CF, joka kuuluu esimerkiksi entisen Real Madrid -pelaajan David Beckhamin omistukseen, on erityisen halukas vahvistamaan joukkuettaan Suárezilla, katalonialaisradio Esport3 uutisoi.

Italialaislehti CalcioMercaton mukaan LA Galaxy ja New York City FC ovat kuitenkin vahvasti mukana siirtokilvassa.

32-vuotias uruguaylaishyökkääjä on vastannut siirtohuhuihin positiiviseen sävyyn, kehuen MLS:ää houkuttelevaksi ja kauniiksi vaihtoehdoksi.

– Et voi koskaan tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Suárez kertoi haastattelussaan El Mundo Deportivolle.

– Tänään minulla on voimassaoleva sopimus Barçan kanssa ja olen hyvin iloinen. Tottakai, MLS on hyvin houkutteleva sarja. Se on sarja joka on kasvanut paljon, ja useat nuoret pelaajat ovat löytäneet tiensä sinne viimeisen kahden vuoden aikana, erityisesti Etelä-Amerikasta.

– Se on osoitus siitä, että he haluavat kasvaa urheilullisesti, eivätkä vain hankkia vanhoja pelaajia sinne eläköitymään. He hakevat eri-ikäisten pelaajien sekoitusta, jotta liiga näyttäisi suuremmalta.

[readmore from=Barcelona]

Suárez kertoo, että siirto MLS:ään olisi päätös, johon vaikuttaisi erityisesti hänen oma perheensä.

– Koska olen ollut onnekas menestyessäni eliittitasolla jo pitkän aikaa, etsisin [viimeisiltä pelivuosiltani] tasapainoa perheelleni – ajatellen myös lapsieni hyvinvointia – joka tekisi lopullisen päätöksen minun kanssani.

– Yhdysvallat on kaunis vaihtoehto.