31-vuotias brasilialainen Willian ja 23-vuotias Fabián Ruíz ovat kaksi pelaajaa, jotka on yhdistetty Barcelonaan huhurintamalla jo pidemmän aikaa. Nyt Mundo Deportivo lyö lisää vettä myllyyn, sillä lehden mukaan kumpikin pelaajista on kieltäytynyt jatkosopimusneuvotteluista nykyisissä seuroissaan toistaiseksi. He odottavat mieluummin Barcelonan tarjousta.

Chelsea haluaisi lehden mukaan tarjota Willianille 2+1 -vuotisen jatkosopimuksen, ja vähintään yhtä palavasti Napoli haluaisi pitää Fabiánista kiinni. Barcelona haluaa kuitenkin tavoitella tosissaan ainakin nuorempaa kaksikosta, eli Espanjan maajoukkueeseen noussutta Fabiánia.

Napoli haluaisi jatkaa Fabiánin sopimusta vuoteen 2023 ja lisätä kontrahtiin kolminumeroisen miljoonasumman ulosostohintana. Tällä hetkellä Fabiánin hintapyynnön arvellaan olevan 60 miljoonan euron tietämissä.

[readmore from=Barcelona]

Barcelona ei ole kuitenkaan ainoa Fabiánia havitteleva suurseura. Myös Real Madridin, Manchester Cityn ja PSG:n uskotaan tavoittelevan entistä Real Betisin pelaajaa.

Willianin etuna on Barcelonan kannalta se, että hänen sopimuksensa umpeutuu jo tulevana kesänä. Näin ollen brasilialainen saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien, eikä hänestä tarvitsisi maksaa lainkaan siirtokorvausta. Willian viihtyy tiettävästi hyvin Lontoossa, muttei ole koskaan salaillut haluaan pelata vielä joskus Barcan väreissä.