Moni Barcelonan pelaaja poistui lähes välittömästi kentältä tiistai-iltana Slavia Prahaa vastaan maalittomana päättyneen Mestarien liigan ottelun jälkeen.

Moni Slavian pelaaja olisi halunnut vaihtaa Camp Noulla pelipaitoja Blaugranan pelaajien kanssa, mutta näin ei käynyt, kun turhautuneet isäntäjoukkueen pelaajat jättivät viheriön pikapuoliin päätösvihellyksen kuultuaan.

Upean ottelun vieraiden maalilla torjunut Kooli yksi Barcan pelaajien ottelun jälkeiseen käytökseen pettyneistä Slavian pelaajista. Kolář oli pahoillaan siitä, etteivät kotijoukkueen tähtipelaajat jääneet kentälle edes nopeita kättelyitä varten.

Ainoastaan Barcelonan saksalainen ykkösmaalivahti Marc-André ter Stegen jäi Kolářin mukaan onnittelemaan virkaveljeään ja vierasjoukkuetta hyvästä esityksestä.

– Hän odotti minua pelaajatunnelissa, Kolar kertoi tshekkiläiselle iDNES.cz-sivustolle.

– Hän pysäytti minut ja sanoi, ettei ollut nähnyt niin hyvää esitystä malivahdilta pitkään aikaan, ja että oli ilo katsoa minun pelaavan jalalla.

– (Lionel) Messi ja muut vain lähtivät – osa ei edes kätellyt meitä. Se oli surullista. Odotimme kaikki isojen pelaajien tapaamista ja halusimme vaihtaa paitoja pelin jälkeen, mutta he eivät käyttäytyneet kovin hyvin.

Barcan pelaajien käytös ei kuitenkaan pilannut Kolářin iltaa. Tämä torjui hienon ottelun ja oli sitä mieltä, että hänen joukkueensa oli epäonnekas. Hyvällä tuurilla olisi veskarin mielestä ollut mahdollista jopa kaataa Barca.

– Elän jalkapalloa varten, tällaisilla stadioneilla pelaaminen on hienoin asia minulle. Odotimme sitä kaikki – se on joka pojan unelma. Ja näin hyvän pelin pelaaminen täällä? Uskomatonta. Kaikki eivät nollaa tällaista joukkuetta.

– Olemme ensimmäinen joukkue pitkään aikaan, joka pystyy pitämään nollan täällä. Kaikki tietävät Barcelonan olevan maalitehdas. Selviydyimme muutamasta hektisestä hetkestä, mutta on sääli ettemme tehneet maalia. Minusta tuntui, että olisimme voineet voittaa, Kolar sanoi.