Valencialla on tiistai-iltana edessään todella tärkeä peli. Se kohtaa kotikentällään Mestarien liigassa ranskalaisen Lillen, ja kaipaa kipeästi voittoa. Tähän mennessä Valencia on saanut neljä pistettä kolmesta ottelusta, ja on lohkossaan kolmantena. Takana on ainostaan yhden pisteen Lille, ja edellä kaksi pistettä Valenciaa enemmän keränneet Ajax ja Chelsea.

Valmentaja Albert Celadesin otteluun ilmoittamassa kokoonpanossa oli yksi iso yllätys, sillä nimilistalta löytyi ranskalaistoppari Eliaquim Mangalan nimi. Urallaan myös Portossa, Manchester Cityssa ja Evertonissa pelannut Mangala ei ole nimittäin pelannut otteluakaan ammattilaiskentillä 632 päivään.

Mangala loukkaantui 10. helmikuuta, 2018, pelatessaan tuolloin vielä Evertonissa. Polvi vahingoittui ottelussa Crystal Palacea vastaan. Sen jälkeen hän on esiintynyt vain viidessä ottelussa Manchester Cityn alle 23-vuotiaiden joukkueen mukana, viimeksi yli puoli vuotta sitten 15. huhtikuuta.

Valmentaja Celadesin mukaan Mangala on myös ”valmis pelaamaan, jos kutsu kentälle käy”.

Valencia saa peliin takaisin myös kaksi ottelua loukkaantumisen takia missanneen Kevin Gameiron. Sivussa ovat sen sijaan sairastuvalla yhä olevat Carlos Soler, Rubén Sobrino ja Goncalo Guedes.

28-vuotias Mangala on pelannut myös kahdeksan ottelua Ranskan A-maajoukkueessa.