Jos keskikenttäpelaajalla on mittaa 168 senttiä ja hän on ilmoittanut suosikkipelaajakseen Xavin, on lähes loogista, että hänen nimensä yhdistetään Barcelonaan. Kyseinen pelaaja on Internazionalen 24-vuotias Stefano Sensi, joka on noussut viimeksi kuluneen vuoden aikana myös Italian A-maajoukkuerinkiin.

Sensin agentti Giuseppe Riso on Sportin mukaan Barcelonassa. Se käynnisti välittömästi huhut siitä, että italialainen voisi olla siirtymässä Barcan edustusasuun. Calciomercato ja Sport arvelevat, että siirto voisi tapahtua kenties jo tammikuussa.

Sportin kertoman mukaan kyseeseen saattaisi tulla myös jonkinlainen vaihtokauppa. Sekä Ivan Rakiticin että Arturo Vidalin on arveltu olevan halukkaita vaihtamaan maisemaa tammikuussa, sillä peliminuutit ovat olleet tiukassa. Riso tunnetaan erityisesti läheisistä suhteistaan Internazionaleen, ja koska Interin on tiedetty olevan etenkin Rakiticista kiinnostunut, arvellaan miehen Espanjan-matkan liittyvän neuvotteluihin Barcelonan kanssa.

[readmore from=Barcelona]

Toiseen suuntaan tarjolla oleva Sensi on pelannut tällä kaudella Interissä, lainalla saman sarjan Sassuolosta. Sensi on tehnyt tällä kaudella seitsemässä Serie A -ottelussa kolme maalia ja syöttänyt neljä osumaa.

Italian A-maajoukkueessa Sensi on pelannut vuoden sisällä neljä ottelua, joista kolmessa täydet 90 minuuttia. Viimeisin ysikymppinen tuli tilille syyskuussa Tampereella Suomea vastaan. Lokakuun maaotteluista Sensi oli reisivamman takia sivussa.