Kahden ottelun jälkeen Mestarien liigassa vielä ilman voittoa olleet Galatasaray ja Real Madrid kohtasivat tiistai-iltana Turkissa. Espanjalaisvieraat hakivat tärkeän voiton Toni Kroosin maalilla lukemin 0-1. Ottelu oli saksalaisen uran 100. Mestarien liigassa.

Kamppailu alkoi hyvin vauhdikkaissa merkeissä, kun tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Kotijoukkueen Florin Andonella oli minuutin sisään kaksi huippupaikkaa viedä turkkilaiset johtoon, mutta Thibaut Courtois venyi huipputorjuntoihin vieraiden maalilla.

Ottelun 17. minuutilla espanjalaisvieraat menivät johtoon, kun Kroos iski pallon maaliin Eden Hazardin tarjoilusta. Saksalaisen veto otti kimmokkeen kotijoukkueen puolustuksesta ja painui yläkulmaan.

OptaJoe

@OptaJoe
100 - Toni Kroos is the 5th player to score on his 100th appearance in the #UCL, after Thierry Henry, Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo and Cristiano Ronaldo. List.

Molemmilla joukkueilla oli vielä ensimmäisellä jaksolla useampi maalipaikka, mutta lisäosumia ei nähty.

Toisen jakson alussa Karim Benzemalla oli loistava paikka viedä vieraat kahden maalin karkumatkalle nopeasta vastahyökkäyksestä, mutta Fernando Muslera venyi upeaan torjuntaan kotijoukkueen maalilla.

Galatasaray sai jakson alkuun otettua pallonhallinnan itselleen, mutta maalipaikoille pääseminen oli tiukassa. Real Madrid pääsi iskemään muutaman kerran vaarallisesti vastaan, kun turkkilaisilta nähtiin helppoja pallon menetyksiä.

Reilun tunnin kohdalla Eden Hazardilla oli avopaikka iskeä pallo maaliin. Belgialainen oli jo ohittanut maalivahdinkin boksissa, mutta mies paukautti tyhjän maalin jo häämöttäessä pallon ylärimaan.

Turkkilaisten kirivaihde toisella puoliajalla oli heikko, eikä Real Madridilla ollut vaikeuksia puolustaa johtoaan. Madridilaiset loivat ottelussa peräti 27 maalipaikkaa. Joukkue pääsi laukomaan peräti 16 kertaa boksin sisältä.

Lohkon toisessa kamppailussa PSG voitti vieraissa Club Bruggen peräti 5-0.