Real Madridin ykkösmaalivahti Thibaut Courtois on puuttunut huhuihin, joiden mukaan hän olisi kärsinyt viime aikoina masennuksesta.

Courtois otettiin kesken ottelun vaihtoon, kun Real Madrid pelasi 2-2-tasapelin Club Bruggea vastaan Mestarien liigassa lähes kaksi viikkoa sitten. Belgialaisvahdin kerrottiin oksennelleen pukuhuoneessa pahoinvoinnin takia.

Real Madrid tiedotti sen johtuneen sairastumisesta, eikä mistään sen vakavemmasta. Courtois vahvisti seuran välittämät tiedot todeksi, lytäten mediassa pyörineet puheet ”epäkunnioittaviksi” sekä häntä että muita kohtaan.

– Tiedän mitä tarkoittaa olla eliittipelaaja. Juuri nyt, olen hyvin onnellinen, eikä minulla ole näitä ongelmia, Courtois kertoi AS:lle pidettyään nollat San Marinoa vastaan Belgian 9-0-voitossa torstai-iltana.

– Median vastuu on olla keksimättä valheita ja puhumatta hölynpölyä näistä asioista. Loppupeleissä nämä ovat ongelmia joista jotkut ihmiset oikeasti kärsivät.

– Minusta se on epäkunnioittavaa sekä itse pelaajaa että niitä ihmisiä kohtaan, jotka oikeasti kärsivät näistä ongelmista.

– Olen mielestäni palautunut [vatsataudistani]. Se oli hyvin vahva flunssa, eikä se ollut mielekästä, mutta olen nyt kuntoutunut. Tunnen itseni taas vahvaksi menetettyäni useita kiloja.