Vaikka kausi 2020-21 on vielä lähes yhdeksän kuukauden päässä, Barcelonan siirtosuunnitelmat ensi kesäksi ovat jo osittain selvillä.

AS:n mukaan Barcelonan päätavoite on löytää 32-vuotiaalle Luis Suárezille korvaaja. Uruguaylaisen sopimus katalonialaisseuran kanssa ulottuu enää vuoteen 2021 saakka, eikä jatkosta olla vielä neuvoteltu.

Jäi Suárez seuraan tai ei, Barcelona haluaa vahvistaa hyökkäystään yhdellä tuoreella hyökkääjälupauksella. AS on listannut jo useita pelaajia, jotka ovat tiettävästi seuran tarkkailun alla.

Sen sijaan että Barcelona tuhlaisi suuren määrän rahaa niin sanottuun valmiiseen tuotteeseen, seura aikoo keskittää varansa yhteen Euroopan nousevista tähdistä.

[readmore from=Barcelona]

20-vuotias Donyell Malen on nauttinut uskomattomasta alkukaudesta PSV Eindhovenin riveissä. 16 maalia 18 otteluun paukuttanut hollantilaislupaus on huhujen mukaan myös Real Madridin tähtäimessä.

Camp Noulla maalannut Lautaro Martinez on myös yksi vaihtoehto Barcelonan seuraavaksi ykköskärjeksi. 22-vuotiasta argentiinalaista huhuiltiin jo viime kesänä Barcan suuntaan, mutta siirtoneuvottelut eivät koskaan edenneet vakavaan vaiheeseen.

Barcelonan kykyjenetsijät ovat kiinnittäneet katseensa myös AC Milanin portugalilaislupaukseen Rafael Leaoon sekä Lillen maalitykkiin Victor Osimheniin. Kumpikin heistä on vasta 20-vuotias.